When we were asked to help C3Church renovate their staff & volunteer offices we began collaborating with this very creative bunch for solutions that fit their needs.  All ideas were on the design table; enlarging the square footage, providing better access to the roof for special events, a ping pong table, glass cubicles, even a large hammock netting that would suspend over the 30ft atrium.  In the end we were able to repurpose the existing square footage by opening up all of the closed offices and giving them glass walls and doors.  By visually opening up the rooms we created an open office feel that still provided privacy for meetings.  We wrapped the walls containing most of the glass offices in pallet wood and installed an iron beam across the top, giving the effect of a stand alone large piece of art.  The other details can be discovered by browsing the photos below.  This renovation was wonderful to work on not only because of the creativity involved but the team at C3church made it extra fun!  We are looking forward to the next renovation with this creative bunch!


 


Wood-paneled walls + atmospheric lighting + big, bold typography + oversized glass walls + a bright red spiral staircase = an office renovation that inspires….

Big, Bold Topography

red plus sign

C3 finish photo 1

red plus sign

C3 finish photo 4

red plus sign

C3 finish photo 3

red plus sign

C3 finish photo 6

red plus sign

C3 finish photo 1


Comments are closed.